Branchevereniging VvE Beheerders (BVVB)

VvE Beheer Starrip is aangesloten bij de Branchevereniging VvE Beheerders (BVVB).

Het doel van de BVVB is om een standaard neer te zetten, waaraan de aangesloten VvE Beheerders minimaal moeten voldoen teneinde het kwaliteitsniveau in de branche te verhogen en de dienstverlening verder te professionaliseren.

VvE beheer is het vakgebied, waarin men zich bezighoudt met het beheren en/of besturen van Verenigingen van Eigenaars en alles wat daarmee samenhangt; onder andere op het gebied van vergaderen, administratief-, technisch- en financieel beheer, alsmede bijscholing en communicatie.

Deze gedragscode benoemt de waarden, normen en regels die de BVVB-leden bij de uitvoering van de dienstverlening in acht dienen te nemen. De aangesloten VvE Beheerders geven door middel van het lidmaatschap aan een bijdrage te willen leveren aan een constructieve ontwikkeling van het VvE Beheer en de branche.

Samen verantwoordelijk voor de reputatie van de branche!”. Het is daarom belangrijk dat alle leden de BVVB Gedragscode kennen en naleven. Zo zorgen wij samen voor een integere VvE branche.

BVVB Gedragscode voor VvE Beheerders

Klik hier >> voor het document met de BVVB Gedragscode voor VvE Beheerders. Dit document bevat regels en afspraken over de gedragingen van de aangesloten VvE Beheerders.

Klik hier >> voor het certificaat van Branchevereniging VvE Beheerders (BVVB).