Onze werkwijze: transparant, service gericht en pro-actief

Beheer voor Verenigingen van Eigenaren en Vastgoedmanagement voor beleggers bestaat uit drie hoofdonderdelen:

VvE Beheer Starrip biedt u de dienstverlening die u wenst en nodig heeft. U kunt kiezen voor totaalbeheer of beheer op onderdelen.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam opereren levert de VvE geld op en geeft een behoorlijke besparing op de kosten. Dit gaat dan niet alleen om lange doorlooptermijnen, maar ook om directe winst. Over duurzaam opereren en waarom u dat ook zou moeten overwegen lees meer >>

MeerJaren OnderhoudsPlan (MJOP)

Een MJOP is door de overheid verplicht gesteld.

Wij zijn van mening dat een MJOP een onmisbaar handvat is voor goed beheer van uw VvE.

Een MJOP is een rapport waarin staat wanneer welk onderhoud wanneer plaats moet vinden en wat de kosten hiervan zullen zijn. Het rapport heeft betrekking op de gemeenschappelijke zaken van de VvE, waaronder de buitenkant van de woningen (dak, gevel, kozijnen enz.), algemene ruimten interieur en centrale, collectieve installaties (zoals liften en CV installaties e.d.).

Het ontbreken van een MJOP kan tot gevolg hebben dat onverwacht hoge –eenmalige- bijdragen moeten worden gevraagd van de leden. Met een goed opgezet MJOP behoren dergelijke onaangename verrassingen zo veel mogelijk tot het verleden. Het voorkomt ook dat een te hoge bijdrage van de leden wordt gevraagd voor het in stand houden van het gemeenschappelijke deel van het gebouw.

Als voor uw VvE geen MJOP is opgesteld, dan kan dat, indien u dat wenst, door ons worden geïnitieerd.

Als er onderhoud aan uw gebouw moet worden uitgevoerd, dan zorgen wij ervoor dat u vooraf offertes ontvangt van verschillende leveranciers. U maakt zelf de uiteindelijke keuze wie het werk gaat uitvoeren. Hierbij kunnen wij u uiteraard –onafhankelijk- adviseren. Indien u dat wenst kunnen wij, de dagelijkse werkbegeleiding en uiteindelijke oplevering verzorgen.

Meer over onze dienstverlening

Hoe goed een MJOP ook is, het kan natuurlijk niet voorkomen dat tussentijds onvoorziene reparaties in uw gebouw moeten worden uitgevoerd. Dergelijke mankementen kunt u bij ons 24 per dag doorgeven per telefoon of mail of aan een door ons gecontracteerde calamiteitendienst. Wij zorgen ervoor dat uw problemen snel en adequaat worden opgepakt en opgelost.

Uw gebouw wordt ook regelmatig door één van onze technische inspecteurs bezocht. Zij kijken dan of eventuele knelpunten moeten worden opgelost. Als dat zo is, dan zal dat bij u gemeld worden.

Wilt u meer weten?

Dat kan! Wij geven u graag meer informatie in een persoonlijk gesprek. Bel of mail ons om een afspraak te maken of vul vrijblijvend het offerte aanvraagformulier >> in.

Graag tot ziens!!
Het team van VvE Beheer Starrip